Συμμετέχουμε στο Innovent Forum 2024!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, το Κέντρο Ικανοτήτων “ΕΚΕΠΕΚ Α.Ε.” θα συμμετέχει στο Innovent Forum 2024 (υβριδικό), που διοργανώνεται στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στην Λάρισα στις 09 – 10 Φεβρουαρίου 2024. Κατά το διήμερο αυτό θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την εξέλιξη διάφορων καινοτομικών τεχνολογικών λύσεων.​

Η συμμετοχή μας περιλαμβάνει:

  1. Ομιλία με τίτλο: “ Η Τρισδιάστατη Εκτύπωση στον Κατασκευαστικό τομέα” από τον Αντιπρόεδρο και Επιστημονικό Υπεύθυνο της ΕΚΕΠΕΚ Α.Ε. Δρ. Βασίλειο Δρακόπουλο το Σάββατο 10/02/2024 και ώρα 13:00-14:30 στην Αίθουσα: Future Learning Lab.
  2. Εκθεσιακό διαδραστικό περίπτερο όπου θα παρουσιάζονται οι δράσεις και οι νέες υπηρεσίες μας στον τομέα της 3D εκτύπωσης από την κα. Ακριβή Σοφούλη, Υπεύθυνη Γενικών Διοικητικών & Τεχνικών Καθηκόντων της ΕΚΕΠΕΚ Α.Ε.

Επίσης, θα μας συναντήσετε και στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β Matchmaking Event στο πλαίσιο του Innovent Forum 2024. Οι επιχειρηματικές και ερευνητικές συναντήσεις, δια ζώσης και online, στοχεύουν να καλλιεργήσουν συνεργασίες και να δημιουργήσουν επενδυτικές ευκαιρίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ: https://innoventforum.joistpark.eu/