Όροι & Προϋποθέσεις

Διαβάστε αυτούς τους όρους και προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας https://hellenic-cam.gr/

Όροι χρήσης

Θα σας παρέχουμε υπηρεσίες, οι οποίες υπόκεινται στους όρους που αναφέρονται παρακάτω σε αυτό το έγγραφο. Κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τους ακόλουθους όρους. Γι’ αυτό σας προτρέπουμε να τα διαβάσετε προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου

Πριν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου μας σχετικά με τη συλλογή δεδομένων χρήστη. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις πρακτικές μας.

Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο (ψηφιακές λήψεις, εικόνες, κείμενα, γραφικά, λογότυπα) είναι ιδιοκτησία του https://hellenic-cam.gr/ και των δημιουργών περιεχομένου του και προστατεύεται από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Ολόκληρη η συλλογή του περιεχομένου που βρίσκεται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του https://hellenic-cam.gr/, με πνευματικά δικαιώματα για αυτήν τη συλλογή από το https://hellenic-cam.gr/

Επικοινωνία

Η όλη επικοινωνία μαζί μας είναι ηλεκτρονική. Κάθε φορά που μας στέλνετε ένα email ή επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, θα επικοινωνείτε μαζί μας. Με το παρόν συναινείτε να λαμβάνετε επικοινωνίες από εμάς. Εάν εγγραφείτε στις ειδήσεις στον ιστότοπό μας, θα λαμβάνετε τακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς. Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας δημοσιεύοντας νέα και ανακοινώσεις στον ιστότοπό μας και στέλνοντάς σας email. Συμφωνείτε επίσης ότι όλες οι ειδοποιήσεις, αποκαλύψεις, συμφωνίες και άλλες επικοινωνίες που σας παρέχουμε ηλεκτρονικά, πληρούν τις νομικές απαιτήσεις που πρέπει να είναι γραπτές.

Εφαρμόσιμος νόμος

Επισκεπτόμενοι αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι οι νόμοι της Ελληνικής Κυβέρνησης, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι αρχές των νόμων περί σύγκρουσης, θα διέπουν τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ή οποιαδήποτε διαφορά οποιουδήποτε είδους που μπορεί να προκύψει μεταξύ της https://hellenic-cam.gr/ και εσείς ή οι επιχειρηματικοί εταίροι και συνεργάτες της.

Διαφωνίες

Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την επίσκεψή σας σε αυτόν τον ιστότοπο θα διαιτητεύεται από το κρατικό ή ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ελληνικής Κυβέρνησης και συναινείτε στην αποκλειστική δικαιοδοσία και τόπο διεξαγωγής τέτοιων δικαστηρίων.
Σχόλια, κριτικές και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Οι επισκέπτες μπορούν να δημοσιεύουν περιεχόμενο εφόσον δεν είναι άσεμνο, παράνομο, δυσφημιστικό, απειλητικό, παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, παραβίαση του απορρήτου ή προσβλητικό με οποιονδήποτε άλλο τρόπο σε τρίτα μέρη. Το περιεχόμενο πρέπει να είναι απαλλαγμένο από ιούς λογισμικού, πολιτικές εκστρατείες και εμπορικές παρακινήσεις.
Διατηρούμε όλα τα δικαιώματα (αλλά όχι την υποχρέωση) να αφαιρέσουμε ή/και να επεξεργαστούμε τέτοιο περιεχόμενο. Όταν δημοσιεύετε το περιεχόμενό σας, χορηγείτε στο https://hellenic-cam.gr/ μη αποκλειστικό, χωρίς δικαιώματα και αμετάκλητο δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής, δημοσίευσης, τροποποίησης τέτοιου περιεχομένου σε όλο τον κόσμο σε οποιοδήποτε μέσο.

Άδεια χρήσης και πρόσβαση στον ιστότοπο

Σας παραχωρούμε περιορισμένη άδεια πρόσβασης και προσωπικής χρήσης αυτού του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται να το κατεβάσετε ή να το τροποποιήσετε. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με γραπτή συγκατάθεση από εμάς.

Λογαριασμός χρήστη

Εάν είστε κάτοχος λογαριασμού σε αυτόν τον ιστότοπο, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των προσωπικών σας στοιχείων χρήστη (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης). Είστε υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κάτω από τον λογαριασμό ή τον κωδικό πρόσβασής σας.
Διατηρούμε όλα τα δικαιώματα για τον τερματισμό λογαριασμών, την επεξεργασία ή την κατάργηση περιεχομένου και την ακύρωση παραγγελιών κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια.