Σχεδιασμός & Μηχανική

Τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία λογισμικού και οι διεργασίες αυτών (π.χ. generative design) μπορούν να μετατρέψουν μια ιδέα σε ένα καινοτόμο προϊόν, βελτιώνοντας την απόδοσή του, τον χρόνο διείσδυσης στην αγορά και τη διαχείριση του υλικού παρασκευής.

Λιγότερο υλικό

Η σωστή τοπολογική ανάλυση μπορεί να βελτιστοποιήσει το σχήμα και το βάρος ενός εξαρτήματος χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Μικρότεροι χρόνοι παράδοσης

Χωρίς εργαλεία, χρησιμοποιώντας λιγότερο υλικό, και βελτιστοποιώντας την κατασκευαστική διεργασία ελαχιστοποιείται ο χρόνος από την ιδέα σας στην παραγωγή.

Βελτιωμένη απόδοση

Η προσομοίωση και οι υπολογιστικοί αλγόριθμοι βελτιώνουν την απόδοση όπως η δομική ακεραιότητα, η αντοχή και η μέγιστη χωρητικότητα φορτίου.

Μπορούμε…

να σχεδιάσουμε καινοτόμες γεωμετρίες για την παρασκευή μεμονωμένων προϊόντων ή σειρές αυτών. Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές μας μπορούν να δοκιμάσουν, να αξιολογήσουν και να βελτιστοποιήσουν τις απαιτούμενες παραμέτρους του τελικού πρωτοτύπου/ προϊόντος. Η εμπειρία μας εκτείνεται σε:

Δυνατότητες Εκτύπωσης

FFF/ FDM manufacturing Continuous DLP Large Format Additive
Manufacturing
Μεγέθη εκτύπωσης
400 x 200 x 400 mm 180 x 101 x 175 mm 2000 x 1500 x 1500 mm
Υλικά (Νήμα) Υλικά (Ρητίνη) Υλικά (Pellet)
PLA, PETG, ASA, Polypropylene, TPE, TPU, Carbon-filled, ESD-safe and more… Polyurethane-like resins, Flexible, Semi-translucent silicones, Silicones, Fire retardant and more… PLA, PETG, ASA, Polypropylene Carbonfiber-filled, Glassfiber-filled and more….