Συμμετέχουμε στην Ημερίδα των ΚΕΝΤΡΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ “Σύγχρονες Δομές Υποστήριξης Καινοτομίας”

Το Κέντρο Ικανοτήτων “ΕΚΕΠΕΚ Α.Ε.” θα συμμετέχει στην Ημερίδα των Κέντρων Ικανοτήτων με θέμα: “Σύγχρονες Δομές Υποστήριξης Καινοτομίας” που διοργανώνεται από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) στο Αμφιθέατρο Λεωνίδας Ζέρβας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, στις 17 Μάϊου 2024.

O Αντιπρόεδρος & Επιστημονικός Υπεύθυνος της ΕΚΕΠΕΚ Α.Ε., Δρ. Βασίλειος Δρακόπουλος, μαζί με την Υπεύθυνη Γενικών Διοικητικών & Τεχνικών Καθηκόντων, κ. Ακριβή Σοφούλη, θα παρουσιάσουν την ταυτότητα και τις καινοτόμες υπηρεσίες που έχει αναπτύξει και είναι σε θέση να παρέχει το Κέντρο Ικανοτήτων.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας, θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας των ενδιαφερομένων με τους εκπροσώπους της ΕΚΕΠΕΚ Α.Ε., σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο αίθριο του αμφιθεάτρου.

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης μπορεί να γίνει τόσο δια ζώσης  όσο και εξ’ αποστάσεως.

Παραθέτουμε τον σύνδεσμο (link) μέσω ZOOM για διαδικτυακή παρακολούθηση και συμμετοχή εδώ: https://zoom.us/j/93685380990?pwd=RWZQbkNFaWY3VW5GcHpFQ0FqZWNCUT09

Επίσης, παραθέτουμε τον σύνδεσμο (link) live streaming από το κανάλι YouTube της ΓΓΕΚ με δυνατότητα απλής παρακολούθησης εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=ehAoKrR3XJg

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απαιτείται εγγραφή εδώ.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε!