Συμμετέχουμε στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B Matchmaking Event) του NANOTEXNOLOGY 2023!

Αν βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη και παρακολουθείτε το ετήσιο συνέδριο NANOTEXNOLOGY μπορείτε να μας συναντήσετε στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων NANOTEXNOLOGY 2023 Matchmaking Event (B2B), που διοργανώνεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network Hellas.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της ΕΚEΠΕΚ Α.Ε., Δρ. Βασίλειος Δρακόπουλος, θα είναι διαθέσιμος αύριο, την Τετάρτη 05 Ιουλίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Porto Palace, στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του επιχειρηματικού forum NANOTEXNOLOGY 2023, που λαμβάνει χώρα στις 1-8 Ιουλίου 2023.

Η εκδήλωση NANOTEXNOLOGY 2023 Matchmaking Event αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να συναντηθούν και να δημιουργήσουν διεθνείς επαφές και συνεργασίες με ορισμένους από τους σημαντικότερους φορείς στους τομείς της Νανοτεχνολογίας και των Οργανικών Ηλεκτρονικών, μεταξύ άλλων.

Ελάτε να γνωρίσετε τον τομέα της Προσθετικής Κατασκευής (Τρισδιάστατη Εκτύπωση) και τις εφαρμογές του, καθώς και τις υπηρεσίες της ΕΚΕΠΕΚ Α.Ε.

Πληροφορίες και εγγραφή στις επιχειρηματικές συναντήσεις μέσω του συνδέσμου:

🔗 https://nanotexnology2023.b2match.io/