Συμμετέχουμε στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B Matchmaking Event) της Έκθεσης ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ 2024!

Στις 12 – 14 Απριλίου 2024, διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, μια εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση στον κλάδο του αυτοματισμού και της ρομποτικής, η Έκθεση A & R EXPO ‘24. Στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνεται εκδήλωση Β2Β συναντήσεων από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ (συντονιστή του Enterprise Europe Network Hellas) μαζί με τη διοργανώτρια εταιρεία εκθέσεων PL EVENTS.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 12 & 13 Απριλίου 2024, δια ζώσης στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo.

Η EKEΠΕΚ A.E. θα συμμετέχει στην εκδήλωση τεχνολογικών – επιχειρηματικών συναντήσεων και θα έχει την ευκαιρία δικτύωσης και ανάπτυξης συνεργασιών με άλλους φορείς.

Η εκδήλωση αποτελεί μέσο προώθησης και προβολής νέων τεχνολογιών και εξελίξεων στον τομέα του αυτοματισμού και της ρομποτικής όπως για παράδειγμα Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), Υπολογιστικά Συστήματα Υψηλής Απόδοσης (Ηλεκτρονικά Εξαρτήματα & Συστήματα), Κυβερνασφάλεια, Big Data Analytics, Internet of Things (IoT), κ.α.

Σχετικά με τον τομέα της Προσθετικής Κατασκευής (Τρισδιάστατη Εκτύπωση), η ΕΚΕΠΕΚ Α.Ε. θα βρίσκεται εκεί για να παρουσιάσει τις υπηρεσίες που προσφέρει σε όλη την αλυσίδα αξίας της Τρισδιάστατης Εκτύπωσης Μεγάλης Κλίμακας (LFAM) καθώς και για την επίτευξη πιθανών συνεργασιών σε διαφορετικούς κλάδους της βιομηχανίας, όπως για παράδειγμα της ναυτιλίας, της γεωργίας, της ιατρικής, της ενέργειας, κ.α.

Πληροφορίες και εγγραφή στην εκδήλωση Β2Β συναντήσεων, μέσω του συνδέσμου:

🔗https://automation-robotics-2024-matchmaking-event.b2match.io/