Η συμμετοχή της ΕΚΕΠΕΚ Α.Ε. στο Innovent Forum 2024

🎯 “Innovent Forum 2024”

📌 Αίθουσα: Future Learning Lab & Περίπτερο

📅 09 – 10 Φεβρουαρίου 2024

👏 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη υβριδική έκθεση Επιστήμης & Τεχνολογίας “Innovent Forum 2024” που διοργάνωσε το Πάρκο Καινοτομίας JOIST. Η ΕΚΕΠΕΚ ΑΕ συμμετείχε με εκθεσιακό διαδραστικό περίπτερο όπου πλαισιωνόταν από την κα. Ακριβή Σοφούλη, Υπεύθυνη Γενικών Διοικητικών & Τεχνικών Καθηκόντων της ΕΚΕΠΕΚ ΑΕ. Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος & Αντιπρόεδρος της ΕΚΕΠΕΚ ΑΕ Δρ. Βασίλειος Δρακόπουλος έδωσε ομιλία με τίτλο: “Η Τρισδιάστατη Εκτύπωση στον Κατασκευαστικό τομέα”.

💬 Το πρόγραμμα του συγκεκριμένου πάνελ με θέμα: “Κατασκευαστικός Τομέας” με συντονίστρια την Δρ. Δωροθέα Κασιτεροπούλου, M.Sc. Πολιτικό Μηχανικό, Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Τμήμα Περιβάλλοντος και Σχολή Τεχνολογίας, είχε ως ακολούθως:

  • κ. Δημήτρης Βαλοδήμος, Χημικός Μηχανικός της Exalco

Θέμα: “Καινοτομία και Οικολογία στην Ηλεκτροστατική Βαφή των Προϊόντων Αλουμινίου”

  • κ.Αλέξιος Αντωνιάδης, Χημικός της Exalco

Θέμα: “Η Ανοδίωση, ως Καινοτόμα Επιφανειακή Κατεργασία στον Τομέα των Κατασκευών”

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στο Innovent Forum, παρουσιάστηκαν οι υπηρεσίες, οι δράσεις και η καθοριστική συμβολή της ΕΚΕΠΕΚ ΑΕ για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών σε διάφορους τομείς. Επιπλέον, η ΕΚΕΠΕΚ ΑΕ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να παρουσιάσει τις εφαρμογές της Προσθετικής Κατασκευής σε ποικίλους κλάδους.