Εφαρμογές της 3D εκτύπωσης στον τομέα της Υγείας

🎯“10o Forum Υγείας 2022”

📌 Αίθουσα Συνεδριάσεων Τεχνικού Ειμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) , Τμήμα Δυτικής Ελλάδας

📅01 – 03 Οκτωβρίου 2022

📣Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή συμμετείχαμε στο 10o υβριδικό Forum Υγείας που συνδιοργανώθηκε με τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΔΕ) και είχε την υποστήριξη της Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΜ ΑΜΕΑ) Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων και του Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας IRIS, με θέμα “Καινοτομίες στο χώρο της Υγείας”.

🔶Ο κ. Βασίλης Δρακόπουλος, Επιστημονικός υπεύθυνος της ΕΚΕΠΕΚ Α.Ε & Διευθυντής Εφαρμογών του Ιδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας/ Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ), παρουσίασε τις “Εφαρμογές της 3D εκτύπωσης στον τομέα της Υγείας”, εκπροσωπώντας την ΕΚΕΠΕΚ Α.Ε.

🤝Συνομιλήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις με τους παρευρισκόμενους πάνω στα θέματα του ψηφιακού μετασχηματισμού στον τομέα της υγείας. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Δημήτρης Βέργαδος, Διευθυντής στον Τομέα ΜΜΕ, Θέσεων και Ενημέρωσης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΕΒ). Ο κ. Κώστας Τρούλος, Senior Advisor στον Τομέα Καινοτομίας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΕΒ), αναφέρθηκε στις δράσεις ενίσχυσης της καινοτομίας και ανάπτυξης του οικοσυστήματος υγείας και βιοεπιστημών στην Ελλάδα. Τέλος, ο κ. Δημήτριος Γ. Κατεχάκης, Επικεφαλής στο Κέντρο Εφαρμογών και Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Υγείας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, Ινστιτούτο Πληροφορικής, παρουσίασε το πρόγραμμα smartHEALTH.

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ  👇